Новини

 
 
  • Тиждень духовності

    Тиждень духовності

    У рамках Тижня духовності класні керівники 1-4 класів провели цікаві години спілкування на тему “Щаслива родина – багата країна”, приурочені Міжнародному Дню сім’ї.

  • Прощання з букварем

    Прощання з букварем

    Прощання 1-В класу з букварем. Відео можна переглянути тут.

  • Початок проекту

    Початок проекту

      Педагогічний колектив Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №37 розпочав роботу над проектом “Формування та оцінювання громадянських компетентностей в освітньому процесі на рівні базової середньої школи” в програмі підтримки освітніх реформ в Україні “Демократчна школа”. Знайомство з самим інноваційним проектом, літературою, з основними кроками впровадження його в нашому закладі створило атмосферу дискусії та зацікавленості. Вчителі записали…

  • День Європи

    День Європи

    У суботу, 18 травня, в Україні відзначають День Європи – як день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту. Тому вчителі 5-11 класів провели тематичні години спілування, а п’ятикласники взяли участь у конкурсах, які для для них проводили учні 11 класів.

  • День матері

    День матері

    Свято до Дня матері у 2-Б класі можна переглянути тут.

  • День вишиванки

    День вишиванки

    День вишиванки – чудове, самобутнє свято української культури. Вишиванка завжди була і залишається українською святинею. Вишиванка символізує в собі високу мудрість, духовне багатство та зв’язок поколінь. Сьогодні, 16 травня, учні нашої школи теж долучилися до відзначення щорічного Дня вишиванки, Відео можна переглянути тут і тут.

  • Загальношкільні батьківські збори

    Загальношкільні батьківські збори

    13 травня відбулися загальношкільні батьківські збори. Відео можна переглянути тут.

  • Біг миру-2019

    Біг миру-2019

    У Чернівцях на Соборній площі відбувся “Біг миру“, в якому взяли участь сотні чернівчан та буковинців різного віку, а також наші учні, які завжди активно долучаються до таких заходів. Відео можна переглянути тут.

  • День пам’яті та примирення

    День пам’яті та примирення

    8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги у Другій світовій війні. Класні керівники 1-11 класів провели години спілкування, на яких нагадали про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловили повагу всім борцям, увічнили пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти…

  • Декада безпеки дорожнього руху

    Декада безпеки дорожнього руху

    У рамках декади безпеки дорожнього руху класні керівники провели єдиний національний урок “Безпека на дорозі- безпека життя”, а також із учнями початкової школи відбулася цікава зустріч із представниками патрульної поліції.