Новини

 
 
  • Міжнародний день театру

    Міжнародний день театру

    Учні 5-Б класу провели інформаційну хвилинку та годину спілкування до Міжнародного дня театру. …Не лінуйтеся ходити до театру – чи Вам сумно, чи радісно, чи є у Вашому житті на даний час успіхи або невдачі – театр завжди збалансує Ваші почуття та емоції, допоможе зрозуміти реальність і оцінити себе.

  • Наші весняні канікули

    Наші весняні канікули

  • 22 березня – Всесвітній день води

    22 березня – Всесвітній день води

    22 березня – Всесвітній день води

  • Ми всі різні, але маємо рівні права

    Ми всі різні, але маємо рівні права

    Учні школи теж долучилися до Всесвітньої акції різнокольорових шкарпеток “Ми всі різні, але маємо рівні права. І я поважаю права інших людей”

  • Міжнародний день щастя

    Міжнародний день щастя

    20 березня у Міжнародний день щастя учні 1-В класу хотіли нагадати всім, що варто радіти життю і бути вдячним одне одному за кожну подаровану усмішку. Адже на щастя абсолютно всі мають рівні права, як і на те, аби щодня зустрічати сонце.

  • “Екологічний патруль”

    “Екологічний патруль”

    Вітаємо агітбригаду Чернівецької ЗОШ №37 “Екологічний патруль” із почесним ІІ місцем на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім”. Дякуємо за гарну роботу Мартишиній Надії, Муталлімовій Ангеліні, Куржосу Олександру, Жураковському Євгену, Середенко Тетяні та Дробко Оксані. Молодці! ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

  • 70-річчя з Дня народження Володимира Івасюка

    70-річчя  з Дня народження Володимира Івасюка

    4 березня 2019 року учні 6-Б класу провели інформаційну хвилинку серед учнів 5-11 класів до 70-річчя з Дня народження Володимира Івасюка.

  • Tea party

    Tea party

    Tea party у Чернівецькій ЗОШ №37 провели вчителі іноземних мов Сірман Г.С., Болтак І.С., Гордей О.В., Чезганова Н.Ю. ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

  • Екскурсія в аеропорт

    Екскурсія в аеропорт

    13 березня для учнів 10 класу нашої школи  вчителями фізики   Андрійчук С.С. та географії  Олянич О.М.  були проведені  уроки-екскурсії в цікавий заклад міста – комунальне підприємство «Чернівецький міжнародний аеропорт «Чернівці» імені Леоніда Каденюка». Знайомство з історією аеропорту, відвідування музею  авіації, огляд летовища та заняття на метеорологічному майданчику  були цікавими та корисними.   Дякуємо за допомогу в…

  • Конкурс читців-декламаторів під гаслом “Рідна мово солов’їна”

    Конкурс читців-декламаторів під гаслом “Рідна мово солов’їна”

    Вітаємо з успішним виступом на міському конкурсі читців-декламаторів під гаслом “Рідна мово солов’їна” учня 5-Б класу Фелепюка Андрія. Молодець!