Новини

 
 
  • Благодійність

    Благодійність

    Чернівецька ЗОШ №37 зібрала теплі речі, засоби гігієни, солодощі для воїнів АТО.

  • Акція “Подаруй дитині життя”

    Чернівецька ЗОШ №37 теж долучилася до акції “Подаруй дитині життя”, придбавши кулькові ручки. Вилучені кошти були перераховані на Чернівецький обласний благодійний Фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію.

  • 9 грудня – День благодійності

    9 грудня – День благодійності

    Ні сніг, ні мороз не завадили учням Чернівецької ЗОШ №37 долучитись до благодійної акції “Любов тварин, яка лікує”. Щиро дякуємо всім, хто допоміг у цій справі! Діти отримали море позитиву До дня благодійництва учні відзняли відеоролик. Закликаємо всіх бути добрішими! Відео можна переглянути тут.

  • День армії

    День армії

    Сьогодні відбулося свято “6 – грудня День Збройних сил України “. У ньому брали участь учні 2-Б, 1-В, та 3-Б класів. Наші діти – майбутнє України. Хлопчики сьогодні проходили підготовку до армії. Вони справилася на відмінно. Майбутні солдати!!!

  • 6 грудня – День армії

    6 грудня – День армії

    З давніх-давен в Україні існує традиція: після трудового дня проводити свій вільний час, зібравшись разом, в єдине коло з піснями, танцями, іграми, розвагами, змаганнями. Учні 3-А 6 грудня також змагалися у спритності, винахідливості, кмітливості і просто відпочивали. При нагоді хочемо привітати всіх татусів, дідусів та братиків зі святом Збройних Сил України. Будьте нам здорові та…

  • 4 грудня – День замовлень подарунків та написання листів Діду Морозу.

    4 грудня – День замовлень подарунків та написання листів Діду Морозу.

    4 грудня – День замовлень подарунків та написання листів Діду Морозу. Учні 1-Б класу написали про свої найзаповітніші бажання. \

  • Акція до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

    Акція до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

    1 грудня Україна разом зі світовою спільнотою традиційно долучається до заходів, присвячених боротьбі з епідемією СНІДу. Долучилася і наша 37 школа. Учні 6-А класу провели інформаційні хвилинки для 5-11 класів на тему “Не дай СНІДУ шанс”.

  • Тиждень права

    Тиждень права

    Проведення заходів до Всеукраїнського тижня права на тему “16 днів проти насильства”

  • День пам’яті жертв голодоморів

    День пам’яті жертв голодоморів

    23 листопада по всій Україні вшановують День пам’яті жертв голодоморів. Учні нашої школи пам’ятають цю сумну дату

  • Міський центр надання правової допомоги

    Міський центр надання правової допомоги

    Представники Чернівецького міського центру надання безоплатної вторинної правової допомоги провели пізнавальну лекцію для учнів 10-11 класів.