Новини

 
 
  • Рідна пісня 2017

  • Екологічна варта 2017

  • Екскурсія 7-А класу

    Екскурсія 7-А класу

    Учні 7-А класу провели канікули традиційно: перегляд мультфільму “Бебі Бос”, улюблена піца і прогулянка рідним містом. Безліч приємних вражень, дружня атмосфера, чудова погода, смачна піца і цікавий мультфільм залишилися в нашій пам’яті надовго!

  • Батьківські збори у 7-А класі.

    Батьківські збори у 7-А класі.

    У середу 22 березня у 7-А класі були проведені батьківські збори на тему: “Гра в смерть: Що таке Синій кит?”. Класний керівник з батьками обговорили суть проблеми даної гри, висловили свої думки щодо способів покращення спілкування з дітьми та шляхів уникнення цієї проблеми серед учнів.

  • Акція – Чисті легені

    Акція – Чисті легені

    24 березня  весь світ відзначає День боротьби з туберкульозом. В цей день учні нашої школи разом з Міським та Обласним  товариствами Червоного Хреста в обласному дитячому протитуберкульозному санаторії “Садгора”  прийняли участь  в акції “Чисті легені”. Під час проведення акції було висаджено біля 350 кущів.

  • 5А в дитячій бібліотеці

    5А в дитячій бібліотеці

    З учнями 5 -А класу відвідали Садгірську центральну дитячу бібліотеку, де дізнатися більше про нашу землячку Зірку Мензатюк та її твір “Таємниця козацької шаблі”. П’ятикласникам дуже сподобалась розповідь. Дякуємо за запрошення!!!

  • Sunflower – 2017

    Sunflower – 2017

    Колектив вчителів та учнів вітає учасників і переможців Міжнародного конкурсу із зарубіжної літератури «Sunflower». Учні демонстрували знання творів зарубіжних митців, активно відповідали на цікаві питання, і захватом розв’язували ребуси. Для кожного з них було важливе не просто відповісти на питання, а перевірити власні знання, показати свій інтелектуальний рівень та здатність швидко використовувати на практиці теоретичні…

  • Батьківські збори у 5-Б класі

    Батьківські збори у 5-Б класі

    У  понеділок 27.02.2017 у 5-Б класі відбулися батьківські збори на тему «Мої діти – п’ятикласники». Класний керівник ознайомила батьків із особливостям навчання у 5-му класі, підвела підсумки анкетування щодо адаптації дітей в основній школі. Психолог школи, Батринчук Марія Петрівна, ознайомила батьків з особливостями темпераменту п’ятикласників.

  • ХХІ відкритий Обласний Чемпіонат з техніки пішохідного туризму у закритих приміщеннях

    ХХІ відкритий Обласний Чемпіонат з техніки пішохідного туризму у закритих приміщеннях

    З 17 по 19 лютого 2017 року на базі Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ст. відбувся ХХІ відкритий Обласний Чемпіонат з техніки пішохідного туризму у закритих приміщеннях, Чемпіонат Вінницької області серед юнаків з пішохідного туризму у закритих приміщеннях. За кубки боролися юнаки та дівчата у складі команд Вінницького, Немирівського, Шаргородського, Оратівського, Калинівського, Липовецького, Тульчинського, Тиврівського, Жмеринського, Тростянецького,…

  • Обласна краєзнавча олімпіада «Мій рідний край»

    Обласна краєзнавча олімпіада «Мій рідний край»

    {jcomments on}Обласна краєзнавча олімпіада «Мій рідний край» Вітаємо!!! Любчинська Анастасія Вікторівна з великою перевагою перемогла на обласній краєзнавчій олімпіаді в напрямку «Правила спортивного туризму», що дозволило команді м.Чернівців в підсумку посісти друге командне місце в районному заліку. Кращою в цій секції в клубному заліку була ще одна наша учениця- Симинюк Тетяна. Молодці!!!   № Прізвище,…