Новини

 
 
  • Ми учасники Міжнародної гри із зарубіжної літератури “Sunflower”-2016

    Ми учасники Міжнародної гри із зарубіжної літератури “Sunflower”-2016

  • Буковинські екстримальні ігри

    Буковинські екстримальні ігри

    Буковинські екстримальні ігри В суботу, 19 листопада, у парку Шевченка були організовані п’ятнадцяті Буковинські екстремальні ігри. На змаганнях спортсмени продемонстрували техніку пішохідного, гірського, спелеологічного туризму. Участь приймали десять команд. Найменшим спортсменам було десять років, а найстарші учасники — ветерани. У команд було всього три години, щоб пройти максимальну кількість завдань. Перше місце зайняла команда тур…

  • Посвята в п’ятикласники

    Посвята в п’ятикласники

    Зібрались дружно ми на свято Сьогодні тут не в перший раз. Та не звичайне свято нині – Ми перейшли у п`ятий клас. 11 листопада відбулася щорічна посвята в п’ятикласники. На святі були присутні перші вчителі, батьки та адміністрація школи. Класні керівники (Гавалешко Н.М.та Андрійчук С.С.) представили свої класи. Учні розповідали в жартівливій формі про себе,…

  • Вітаємо ученицю 11- го класу Федорюк Ірину

    Вітаємо ученицю 11- го класу Федорюк Ірину

    Вітаємо ученицю 11- го класу Федорюк Ірину з перемогою у міському фестивалі-конкурсі авторської пісні та співаної поезії молодих авторів і виконавців. Бажаємо творчих успіхів!

  • Минуле і сьогодення Садгори

    Минуле і сьогодення Садгори

    10 листопада юні історики нашої школи були учасниками міської конференції учнівської молоді «Минуле і сьогодення Садгори» ( до 245-річниці заснування Садгори). Учениці 9-А класу Перепелюк Анастасія, Овчаренко Ольга, Любчинська Анастасія досліджували життєвий шлях відомого краянина Й.Ельгісера ( керівник – вчитель історії Нікіфорюк О.П.)

  • Моя Батьківщина -Україна

    Моя Батьківщина -Україна

    Вітаємо переможців міської краєзнавчої конференції «Моя Батьківщина -Україна» в напрямку «Мандрівник Буковини» Симинюк Тетяну та Процкову Марину. Бажаємо їм успіху на обласному рівні.

  • Написання всеукраїнського радіодиктанту

    Написання всеукраїнського радіодиктанту

    9 листопада в День української писемності та мови Чернівецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №37  активно  долучилася до написання всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.  Ми любимо свою Україну, тому хочемо якнайкраще знати і свою мову, і свою історію. Сьогодні ми по-особливому розуміємо Шевченкову настанову любити Україну  «во врем’я люте», і знаємо, що вистоїмо, бо за нами правда.

  • Буковинська зірочка 2016

  • Чернівецькі родзинки – 2016

    Вітаємо з успішним виступом на Чернівецьких родзинках Костенюк Анну ученицю 4-А класу. Щиро дякуємо вчительці музичної школи Мінтянській А.І.,хореографу Гаврилець Н.Я., та пані Зоряні – мамі нашої конкурсантки за професійну допомогу та підтримку.

  • Осінній благодійний ярмарок – 2016

    Уже традиційно в переддень свята Покрови наша школа ярмаркувала: вишукані смаколики , завиванці та пироги, яблука, горіхи, груші, виноград – все могли купити жителі нашої шкільної країни та всі сусіди, що живуть та працюють поруч. Родзинкою розкішного ярмарку став прилавок, відомого навіть  за межами школи, клубу підприємництва «ПІК». Клубівці представили не тільки солодощі, але і…