Новини

 
 
  • Навчально-польові збори

    Навчально-польові збори

    Відповідно до наказу управління освіти Чернівецької міської ради з учнями 11 класу з 19 по 22 квітня були проведені навчально-польові збори. З дівчатами лікарі швидкої допомоги провели заняття з надання домедичної допомоги при різних видах кровотеч, як правильно накладати шини при переломі. Також дівчата практично на манекені навчилися правильно робити серцево-легеневу реанімацію. Хлопці 21 квітня…

  • Вітаємо переможців

    Вітаємо переможців міської  виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» Верега Артем, 10 клас – ІІІ місце Боштега Вікторія, 9-Б клас – ІІІ місце Тунь Сергій, 10 клас – ІІ місце Звездак Євген, 9-Б клас – ІІІ місце   Вітаємо переможців міської  виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва учнівської молоді «Знай і люби…

  • Сабарівська весна

    Сабарівська весна

    На вихідних туристи ЗОШ №37 за сприянням міського управління освіти побували на змаганнях з пішохідного туризму «Сабарівська весна». Сюди позмагатися, поспілкуватися та обмінятися досвідом приїхали представники різних областей України: Вінницької, Чернівецької, Чернігівської, Тернопільської, Полтавської та інших. Цього року змагання були дуже представницькі. Змагання відбувалися в чотирьох класах, на дистанціях «Смуга перешкод» та «Крос -похід» Наша…

  • Буковині на згадку

    Учні нашої школи долучилися до обласної акції «Буковині на згадку». 56 одинадцятикласників висадили на території школи трояндову алею, щоб зробити наш навчальний заклад квітучим і привабливим для тих школярів, які прийдуть їм на зміну. А ще, випускники 2016 року завжди зможуть полюбуватися своїм зелено-квітучим подарунком, коли будуть приходити до школи в гості.

  • Писанкова Україна – 2016

    Писанкова Україна – 2016

    24 квітня 2016 року наша школа прийняла участь в благодійній акції «Писанкова Україна – 2016», а також ми відправили разом з іншими школярами посилки з українськими книжками для дітей зі Сходу та солодощі для воїнів – учасників АТО.    

  • Безпеки життєдіяльності

    Безпеки життєдіяльності

    В рамках тижня “Безпеки життєдіяльності” учні початкової школи виготовили газети про правила безпечної поведінки. Вчителями були проведені навчальні екскурсії по правилах дорожнього руху, майстер-класи з надання першої медичної допомоги при пораненнях, тематичні години спілкування.

  • Джура 2016

    Вітаємо команду «Чайка» нашої школи (учнів 7-9 класів) з успішним виступом у грі-змаганні «Сокіл» («Джура»). Команда здобула ІІІ місце зі стрільби з пневматичної зброї , основні бали команді приніс Ослонович Роман – учень 9-Акласу, який отримав індивідуальну нагороду – 2 квитки на змагання з мотокросу.

  • Участь у VІІ зльоті юних туристів-краєзнавців

    Участь у VІІ зльоті юних туристів-краєзнавців

    В п’ятницю, 1 квітня, учениця 7-Б класу Костинян Євгенія та вчитель географії Олянич Олена Миколаївна брали участь у роботі обласного зльоту юних туристів-краєзнавців Чернівецької області. Протягом дня учасники заходу пройшли маршрутом: Геологічний музей ЧНУ – Резиденція митрополитів Буковини – Етнографічний музей ЧНУ –  Чернівецький обласний краєзнавчий музей – Археологічний музей ЧНУ. У кожному музеї відбувалися…

  • Писанка із твоїх рук

    Писанка із твоїх рук

    Напередодні свята Великодня та в рамках тижня трудового навчання вчитель Семенко Христина Дмитрівна провела майстер-клас «Писанка із твоїх рук», під час якого учні вчилися техніки писання писанок, дізнавалися про різноманіття писанкових орнаментів та технологій.

  • 9 А весняні канікули

    9 А весняні канікули

    Учні 9-А класу відвідали льодовий майданчик.Катаючись на катку ми отримали велику масу задоволення. Хоч катаючись ми безліч раз падали, але ми знову вставали і продовжували кататися. А пару синців не зіпсували наш відпочинок. Поїздка була дуже чудовою, ми отримали масу задоволень. Ми з великим задоволенням ще раз відвідаємо каток!